Otsikko
Mistä voisi löytyä nuotit kappaleisiin; Etkö voisi alkaa uudelleen (Laila Kinnunen) ja Kuihtuu ruusu kauneinkin ( Anneli Mattila?)

Kysytty

Mistä voisi löytyä nuotit kappaleisiin; Etkö voisi alkaa uudelleen (Laila Kinnunen) ja Kuihtuu ruusu kauneinkin ( Anneli Mattila?)

Vastaus

Vastattu
Päivitetty

Nuotti Laila Kinnusen kappaleeseen löytyy ainoastaan JAPA musiikkiarkistosta Helsingistä: "Collazo, Bobby (säveltäjä) : Etkö voisi alkaa uudelleen". Nuottia ei voi lainata, mutta siihen voi tutustua paikan päällä. Osoite on: Sörnäisten rantatie 25, 00500 Helsinki, sähköpostiosoite: info@musiikkiarkisto.fi.

Anneli Mattilan kappaletta "Kuihtuu ruusu kauneinkin" ei valitettavasti löydy nuottina.

1 ääntä
Oliko vastauksesta sinulle hyötyä?
 
Haluatko jättää uuden kysymyksen? Lähetä se kysymyslomakkeen kautta.

Kommentit

"Etkö voisi alkaa uudelleen" -kappaleen alkuperäinen nimi on "La última noche", ja tuolla nimellä kappaleeseen löytyy kyllä muitakin nuotteja lainattavaksi, ei tarvitse matkustaa Helsinkiin. Esim. nuotissa Latin songs : piano, vocal, guitar (Hal Leonard Europe, 2005) on melodia, kosketinsoitinsäestys, sointumerkit ja espanjankieliset sanat.

"Kuihtuu ruusu kauneinkin" löytyy myös nuottina, ainakin nimellä "Rote Rosen werden blüh'n" nuotista 100 weltbekannte südamerikanische Lieder und Tänze (Peer, 1958). Sen säveltäjiksi on esim. Yleisradion tietokannassa Fonossa merkitty Botkin, Garfield ja Murtagh, mutta sävelmän perustana on tuttu Beethovenin Für Elise. Laulu on levytetty suomeksi (eri sanoin) myös nimellä Kaipuun kukka ja sillä nimellä on julkaistu myös suomenkielinen nuotti, joka löytyy Kansalliskirjastosta ja musiikkiarkisto JAPAsta.

Kannattaa hyödyntää kirjastojen kaukopalvelua, jos omasta kirjastosta ei näitä nuotteja löydy.

Kommentoi vastausta

Ei muotoiluja

  • Sallitut HTML-tagit: <i> <b> <s>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.